Om PABAB

Presentation

PABAB är ett behörigt och komplett elföretag som startades år 2013, oss kan du alltid komma till när du behöver en elektriker i Göteborg, med många års erfarenhet och stor kompetens inom området. Sedan Juli 2017 är vi dessutom registrerade hos Elsäkerhetsverket med tillhörande egenkontrollplan, vilket alla elföretag måste vara för att få utföra elinstallationer i Sverige.

Vi är behöriga att utföra alla typer av elinstallationer i Göteborg med omnejd, exempelvis centralbyten, installationer av värme och belysning är bara några av de elinstallationer vi utför på entreprenader och service.
Vi ser till att analysera och leverera lösningar utefter era behov som kund.

Vår vision är att med hög service och god social kompetens se till att leverera moderna lösningar med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Hos oss får du alltid behöriga elektriker med bred kunskap och lång erfarenhet i branschen.

Vi samarbetar med alla typer av grossister i branschen och är medlemmar i branschorganisationen Installatörsföretagen, vilket innebär att vi ständigt håller oss uppdaterade på nyheter, förändringar och den senaste tekniken inom våra arbetsområden.

Varmt välkomna till oss på PABAB.